Астрология Интересно

Любопитно- за периода на зодия Рак

В астрологията зодия Рак се свързва с дома, семейството, майчината обич или безпрекословна любов и загриженост, когато сме готови на всичко за любимия ни човек /асоциативно както майката към детето си/ или изразяваме чувствата си по подобен начин, към всеки, който е близък до сърцето ни- със стремеж да го закриляме, да му помагаме.

12438237Така, съзнателно или не, докато Слънцето транзитира през зодиакалния знак Рак, ние ще изпитваме нужда да сме съпричастни, ще сме по-отворени към преживяванията на другите.

Тенденцията се подсилва от факта, че Венера също е в Рак, тя е в положителен аспект с Нептун, който допълнително ще ни потопи в океан от мечти и романтика в отношенията.

Периодът се оказва прекрасен, за подобряване на личните връзки, за тяхното заздравяване.

Ако започнете нова любов- тя обещава да е дълга и вълнуваща, дори „не случайна”.

В месеца на Рак, ние трудно ще прикриваме истинските си чувства, онези, които изплуват от дъното на душата ни. Изглежда, това ще е  повод за прекрасни, незабравими моменти, но може също да изпитаме дълбока тъга, ако нашите очаквания не кореспондират с реалността.

При всички случаи, до средата на юли- подчертаната ни привързаност към някого може да се превърне в повод са сериозни трансформации и дълбоки чувства, обрати, преобразувания в начина ни на съществуване.

Предстоят ни много ярки, вълнуващи събития, които се отключват спонтанно и под въздействие изпитваните чувства.

В други случай тенденцията може да се изрази под формата на „изненада”, среща със Съдбата.

Докато Луната е намаляваща /до края на тази седмица/, а Слънцето е в зодия Рак  е много подходящо да проведем вид очистителна диета, която да включва пиенето на много вода.

Докато Луната е намаляваща е препоръчително да освежите, обновите домашната атмосфера и енергиен фон като изхвърлите стари и ненужни вещи, дрехи…

Хармонизиращ цвят е оранжево-жълтият, а бижута, което да имат благотворен ефект-перли, лунен камък, сребро….

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>