Интересно Любопитно

Тест: Кой е подходящият за теб партньор?

В един прекрасен съботен ден, когато най-накрая можете да си позволите да се отпуснете и да помързелувате, звънецът на входната врата прекъсва безгрижния ход на вашите мисли. Отваряйки вратата, на прага ви очаква истинска изненада – две животни пощальони са ви донесли писма с вести за вашето бъдеще!

335813Когато обаче отваряте пликовете, в тях предсказанията за това какво ви чака в бъдеще са абсолютно различни. Едното животно ви е връчило послание с предсказания за щастие и доволство. Другото обаче ви е донесло вест, предричаща само беди и нещастия.

Кое от изброените по-долу животни ви е донесло добрите новини, а кое е дошло с лоши прогнози?

Изберете две различни животни: 1. Тигър. 2. Куче. 3. Овца. 4. Папагал. 5. Костенурка.

 Отговори:

1.Тигър.

Добри новини: Вие се надявате да намерите щастие в съюз с властен и честолюбив партньор, изпълнен с неукротима жажда за власт. Лидер.

Скръб и беди: Мисълта за един тщеславен, деспотичен партньор, който ще се прави на владетел на джунглата и ще ви се репчи всеки път, когато трябва да се свърши нещо у дома, ви ужасява

2.Куче.

Добри новини: В партньорството най-много ви привличат вярност и безгранична преданост.

Скръб и беди: Вие сте абсолютно несъвместими с онези, които се опитват да угодят на всеки срещнат и постоянно се тревожат за това кой какво ще помисли за тях.

3. Овца.

Добри новини: Удовлетворение ще ви донесе само съюз с грижовен, душевно топъл партньор.

Скръб и беди: Опасявате се, че съдбата ще ви свърже със скучен домошар, готов да си пасе кротко на една и съща ливада ден след ден.

4. Папагал.

Добри новини: Идеален за вас ще бъде словоохотливият партньор, който обича да се повесели и знае как да ви разсмее.

Скръб и беди: Трудно е да си представите нещо по-лошо от съюз с приказлив безделник или мързелив бърборко с ярко изразена алергия към каквато и да е работа.

5.Костенурка.

Добри новини: Вашият идеален спътник в живота е сериозен човек, на който може да се разчита и който няма да ви изостави в трудна минута.

Скръб и беди: Мисълта за това, че може да ви се падне някой муден, бавномисле

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>