Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 01.01- 07.01.2018г. Зодия Водолей

Водолей

Социалния статус на мнозина се променя, но една част от тези трансформации вече са набрали скорост и са трудни за управления и по-скоро приличат на развръзки за положени вече усилия, отколкото нещо съвсем ново. Ако резултатите не ви удовлетворяват, тогава звездите силно ще ви подтикват към някакви варианти за развитие. Всъщност дали статуквото може да бъде съхранено или част от него трябва да бъде разрушено, разбирате в по-ярки краски през тази седмица и до 19 януари.

Вероятно ще ви се налага да се съобразявате повече от обикновено с някакви външни и независещи от вас обстоятелства, това също може да са натрупани в миналото обстоятелства, които сте пренебрегвали, но сега изискват внимание, за да не завлачат за дълго.

Появява се скрита, допълнителна възможност за печалба и/или положително въздействие върху онова, което имате-общо, не я пренебрегвайте, може да се окаже предоставен шанс, който да съхрани спокойствието ви през цялата идна година.

В любовта- появяват се нови обстоятелства, които ви подтикват да надникнете дълбоко в преживяванията си да откриете истинската стойност на връзките ви. Може да се окаже, че онова, което имате е по-ценно, отколкото предполагате, а за да не го изгубите- сменяте тактиката.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>