Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 01.01- 07.01.2018г. Зодия Лъв

Лъв

Може да ви се струва, че на този етап ежедневието ви се гради повече върху „трябва“, отколкото „искам“, но същевременно периодът е прекрасен да пренаредите приоритетите си, да помислите кое действително е най-важно за вас и съответно-какво следва да отпадне от пътя ви. В този процес вероятно ще бъдете силно насочвани от вашето семейство и близки, а в друг вариант- това е ваша дълбоко заложена необходимост- да прелистите нова страница в живота си и да не правите повече компромиси.

В дома ви могат да се раздухат промени, които да ви влияят през тази и следващата година, че и повече… Те може да се отнасят до благоустройство, също-разрешаване на имотни казуси. Но може да се отнасят до взаимоотношения в семейството, които ще изискват да се делегират повече отговорности, също- задълженията да бъдат ясно очертани. В този процес действително можете да разплетете сложен възел от противоречия. Но ако се проявят неразрешим конфликт на интереси, вероятно той ще се усили през следващите седмици и със съответните последици, така че е препоръчително да се опитате да стопирате подобни тенденции своевременно.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>