Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 01.01- 07.01.2018г. Зодия Рак

Рак

В повечето случаи на вас сега ви се налага да реагирате на външни обстоятелства или конкретни лица, а според зададения от тях „тон“ да строите собствените си планове и често- в една по-дългосрочна перспектива.

Причината може да са повишените ви амбиции, нарастваща популярност, която изисква адекватно одобрение. А в друг случай- промени около ваши партньори-лични или делови се отразяват и на вас самите, увличат ви и сменят декорите ви на съществуване и т.н.

Сега е моментът да укрепите отношенията си, да създадете нови, на които ще можете да разчитате през цялата идна година, че и повече.

Вие сте в прекрасен период да сбъднете своя съкровена мечта, да срещнете любовта, усилията ви в определена посока да дадат плод…

Творческият ви потенциал се разгръща паралелно с обсебваща идея, страст…Можете да превърнете свое хоби в професионална реализация, но не без подкрепа.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>