Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 01.01- 07.01.2018г. Зодия Телец

Телец

В близкото ви обкръжение има влиятелни лица, които силно ви стимулират да се развивате в определена посока, могат да се превърнат в мост към успехите ви, шанс да разчупите границите на възможното.

Популярността ви расте, но паралелно с това- зависимостта ви от одобрението на околните. Гаранция за постигане на набелязаните цели действително могат да се оказват „другите“, без тяхната енергия трудно бихте стигнали до край, а и липсата на диалогичност може да ви навлече врагове, съответно- да ви сблъска с препятствия. Така че е препоръчително да търсите и откривате съмишленици и можете да стигнете доста далеч.

Ако сте във връзка, подходящо е да я скрепите чрез брак или други по-дългосрочни и общи планове за развитие.

Ако сте сами-можете да срещнете любовта и ако е така, тогава тя обещава да бъде особено перспективна.

Вашите амбиции растат стремглаво, а паралелно на тях шансовете ви да излезете извън познатото и да постигнете успехи над обичайното. Те може да са свързани с повишение, смяна на средата, пътувания, преквалификация…зависи какво най-много желаете. През тази и следващата седмица можете да сбъднете своя съкровена мечта.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>