Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 01.04- 07.04.2019г. Зодия Близнаци

Близнаци

Още от началото на седмицата Марс вече ще транзитира през вашия зодиакален знак и ще ви подейства като допинг, който ще повиши адреналина и собствената ви инициативност. Ще се усилят всички ваши качества и предимно онези, които се свързват със способността ви да преговаряте за интересите си, да изказвате идеи, да бъдете социално активни, убедителни и да печелите от това.

Първите дни от новата седмица са много важни за вашия социален статус, материално състояние, имидж като минимум. Имате шанс да доведете до победен край замисленото, да превъртите евентуални предизвикателства във ваша полза и като привлечете съмишленици, получите морална или чисто финансова подкрепа.

Новолунието от 05 април ще подейства обновяващо на вашите позиции в колектив. Възползвайте се от приливната вълна, за да си извоювате лидерско място, за да утвърдите авторитета си, ще имате подобен шанс.

По различни поводи все по-силно ще ви се налага да се доказвате пред околните и по горе-описания начин, „другите“ често ще се превръщат в повод за успехи, но могат и да ви провокират да се мобилизирате.

В началото винаги по-лесно се влияе-действайте, имате „достатъчно козове“, за да спечелите…

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>