седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 01.10-07.10.2018г.

Слънцето все още е във Везни, насочва ни към приоритети, които са свързани с партньорски отношение или обществено-значими занимания, в които можем да обединим усилия с важни за нас хора, така че да постигнем целите си, особено, ако са свързани със социалния ни статус, да кажем- да утвърдим авторитета си на работното място и в колектив, да преговаряме за интересите си, включително и чисто финансови, които стават все по-актуални, понеже се трансформират.

446754Оформят се две водещи теми- едната е да скрепим връзките си- те се тестват все още за здравина, ескалират разяснителни разговори, можем да узнаем тайни, ако има такива, склонни сме да действаме по-скоро безкомпромисно и крайно, отколкото обратното.

Другата е да се справяме с нарастваща конкуренция, на различни нива- в личен или професионален аспект, налага се да сме гъвкави, дипломатични, но и много инициативни, да не отстъпваме от желанията си, за да не бъдат те подменени, за да не се разминем с тях и т.н.

Припомням, че ключът към успехите без който сега не можем да отворим „врати“ за бъдещо развитие е сътрудничеството, вероятно всеки един трябва да прецени с кого да обедини усилия, за да продължи напред по-леко и с по-малко предизвикателства по пътя си.

Обединяващ приоритет са взаимоотношенията- те се изясняват и „наместват“, сега е важно да наклоним „везните“ в наша полза, стига да знаем какво искаме, за де получим нещо различно.

Онова, което пали ентусиазма ни, обсебва вниманието ни, ще повдига и адреналина ни, ще е съпътствано с голяма инициативност, ще ни надарява със сили и енергия, така че да направим пробив в избраното направление. Мнозина действително ще постигнат набелязаното, в значима степен крайният резултат действително ще се определя от проявената воля и съответни, реални действия. Хубаво е да се възползваме по оптимален начин от тази положителна перспектива…

Чувствата са силни, страстите също- можем да бъдем всякакви, но не и безразлични. Дори и да сме склонни да крием всичките си преживявания, все пак те са толкова дълбоки, обсебващи, че ще ни подтикват да сътворяваме чудеса от храброст или глупост и нека да бъде първото, за да не съжаляваме по-късно…Венера скоро ще обърне своя ход в ретрограден /на 06 октомври/ и вероятността да ни се наложи да преосмислим миналото, да придадем нова стойност на всичко ценно за нас или да платим за стари грешки, да се опитаме да ги поправим- е повече от голяма…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>