Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 01.10-07.10.2018г. Зодия Водолей

Водолей

Настоящия период е важен за вашия имидж, обществено положение-общо. Възможно е да се стремите към преобразувания, които ще допринесат за по-добрите ви, лидерски позиции. Вие отстоявате интересите си почти до краен предел, може би сте готови да се откажете от едно, за да придобиете друго и по-ценно за вас, под формата на своеобразна „жертва“, която трябва да снижи напрежението или вие се намирате на прага на житейски кръстопът, а изборът ви ще определи- дали ще се радвате на „плодовете“ на вашата инициативност през идните около два месеца или по-скоро ще трябва да се справяте със следствия от минали грешки.

Седмицата е като оптимален срок за решения, които трябва внимателно да канализирате в правилна посока и съобразно по-далечни перспективи на развитие.

Добре се справяте с дела, които се отнасят до уреждане на документи, включително юридически казуси. Хора стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл- привличат вниманието ви, могат да се превърнат в мост към успехите ви, стига да обедините усилия с тях.

В този процес- можете да узнаете тайни, ако има скрити процеси, които препятстват пътя ви към набелязаните цели или се отчитат за извън контрола ви, то те ще бъдат по-видни от обикновено, така че да можете да ги идентифицирате и да си изградите съответна стратегия…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>