Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 01.10-07.10.2018г. Зодия Дева

Дева

Тази седмица ви дава шансове да подействате положително на доходите си, на онова, което имате –общо, като минимум да получите морално удовлетворение.

Все пак и разходите ви може да са значими, те могат да бъдат по любими хора-от деца до партньори, а може да са свързани и с ваше хоби, вид инвестиции и т.н. каквото и да е, в повечето случаи ще се оказва оправдано.

Моментът е подходящ да ликвидирате стари дългове, да се разплатите или да се разделите с обстоятелства, които „точат“ ресурсите ви.

Думите ви все така имат висока чуваемост, умеете да въздействате върху околните, да печелите симпатии и уважение, поне, ако искате и действате в тази посока. Вие сте склонни да проявявате значимо пристрастие, не се притеснявате да изказвате чувствата си, да отстоявате интересите си. Ако не сте крайни и емоциите не замъгляват преценките ви-всичко ще е наред. Иначе може да изкажете думи, за които скоро да размислите, но те да ви въвлекат във водовъртеж от следствия, от които ще се измъкнете едва през втората част на ноември…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>