Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 01.10-07.10.2018г. Зодия Лъв

Лъв

Вашата социална активност сега е много висока и полезна, може да доведе до повишаване на популярността ви, привличане на ваша страна на влиятелни и енергични личности, които да ви подкрепят.

Това е добър период да изчистите евентуални недоразумения с ваши партньори-лични или делови, да се преборите с евентуална конкуренция, да отстоите интересите си и като проводете интересни, полезни разговори, срещи, получите подобни новини.

Все пак в този процес можете да узнаете и тайни, не е изключена своеобразна борба за надмощие, противопоставяне на воли с влиятелни личности предимно на работното ви място. Така вие можете да трансформирате позициите си на работното място и в оптимален вариант ще извоювате не лесна победа, която ще снижи ескалиращо напрежение в последно време. Ако това е невъзможно, тогава можете да скъсате връзки и договори, за да си намерите друга реализация, която да отговаря повече на потенциала и изискванията, поне- да не вреди на здравето ви.

Вслушвайте се в симптомите на физическото си състояние и се опитайте да не се претоварвате твърде…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>