Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 01.10-07.10.2018г. Зодия Скорпион

Скорпион

Вие все още сте под опеката на „голямото и малкото щастие“, които в астрологията се символизират от Юпитер и Венера, така че дори и да има предизвикателства по пътя ви, то те трябва да се минимизират или преобръщат във ваша полза.

Все пак е важно как се възползвате от това своеобразно покровителство на звездите. През тази седмица е целесъобразно да оцените какво е истински ценно за вас, да действате в посока – да го придобиете, задържите и т.н., това може да са добри перспективи на развитие в личните взаимоотношения, в парични потоци и т. н. Онова, с което се сдобиете сега, после и до средата на ноември ще имате шанс да го „шлифовате“, да го обогатите…Ако инициативите ви не са били в правилна посока обаче, през идния близо месец или два- вие по-скоро ще трябва да се справяте с допуснати грешки, пропуски, ще преосмисляте всичко ценно за вас, така че да съхраните най-важното, за да не го изгубите, за сметка на друго, което вече е изгубило своята стойност. Помислете- кое е най-скъпото за вас и то в по-далечна перспектива на развитие.

Напрежение, което се отнася до место-живеене, недвижимо имущество, дом и семейство-общо, през тази седмица намира вариант да се канализира в оптимално добра посока, някой от шансовете ще застават спонтанно на пътя ви по един естествен начин и следствие на зададени вече тенденции, а други- ще трябва да полагате повече усилия, но ще можете да постигате желаните резултати.

Информационният поток е много усилен, не е изключено да узнаете тайна, да проведете разяснителни разговори, които да ви укажат значимо въздействие, да изведат ежедневието ви извън обичайния ритъм.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>