Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 02.07-08.07.2018г. Зодия Близнаци

Близнаци

През тази седмица се появяват благоприятни възможности да въздействате позитивно на финансовото си състояние.  Причините за това могат да бъдат успехите ви на работното място,  може да сбъднете и съкровена мечта,  която се отнася до социалния статус, кариерно развитие и т.н.

Ако все още изпитвате някой материални затруднения,  то те са провокирани предимно от ваши партньори, натрупани в миналото дългове, ако имате такива. Но както казах вече,  вие намирате начини да се справяте и тенденцията се усилва след четвърти юли.

Почти през цялата седмица може да се чувствате предизвикани в словесни двубои  от хора,  които стоят далеч от вас- буквално или в преносен смисъл,  това също може да са далечни роднини.  Следва да сте по-внимателни при подписването на документи,  особено юридически  или свързани с пътувания. Това може да са теми от миналото,  които не са намерили своето решение и сега отново се възвръщат към вас, за да ги разясните.

Използвайте момента и наблегнете на конструктивните разговори,  опитайте се да превъртите предизвикателствата в ползи,  за да не се въвлечете в дълги и трудно разрешим конфликт, разрив в лични и делови контакти.  Все пак,  ако някои отношения се влошат,  достигнат някакъв краен предел,  това ще ви даде шанс да вземете по-радикални мерки,  да смените подхода си, да действате по- смело,  така че да не позволявате повече да подменят интересите ви,  да ви влияят негативно и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>