Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 02.07-08.07.2018г. Зодия Везни

Везни

През тази седмица се появяват благоприятни възможности  да въздействате отлично  на кариерното ви развитие или социален статус-общо, имидж като минимум. Тенденцията може да доведе до шанс да повишите доходите си,  да се изкачите по йерархичната стълбичка,  като минимум-  да получите морално удовлетворение.

Ако търсите работа,  действа ли сте и в миналото в тази посока,  то сега може да получите позитивни резултати.  В друг вариант-  ежедневието ви излиза извън обичайния ритъм,  защото се отдавате на хоби или нещо приятно,  което ви разнообразява.

Преживявате приятни,  интересни,  запомнящи се моменти. Хора близки до сърцето ви- от деца до партньори-  ви мобилизират,  понякога напрягат,  изискват повече внимание.  Не е изключено да възникнат недоразумения  по теми, които не са от вчера.  В такъв случай е препоръчително да им обърнете внимание, за да не ги завлачите и в бъдеще,  още повече, че възникват шансове за това,  варианти за въздействие и т.н.

В близкото ви обкръжение текат шумни дебати,  понякога ескалират и конфликти,  бъдете внимателни- не позволявайте да ви въвличат  в тях.

Недоразумения  натрупани в дома и семейството,  това също може да са имуществени казуси,  задължения спрямо по-възрастни и авторитетни лица в дома ви-  клонят към  развръзки  или се създава някакъв окончателен фон, който трябва да имате предвид и след получената яснота- да действате оптимално целесъобразно, за да съхраните фундамента в живота ви…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>