Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 02.07-08.07.2018г. Зодия Водолей

Водолей

Седмицата е важна за професионалната ви реализация, а сега- вие сте в прекрасен период да се покажете в оптимално добра светлина, това да повлияе на доходите ви или на репутацията ви като минимум.

Ако не сте доволни от текущите ви ангажименти, моментът е подходящ да отстоявате правата и интересите си и да превъртите събитията във ваша полза.

Вие сте енергични, понякога импулсивни, склонни да воювате до краен предел за интересите си. Но за сега се налага да забавите малко темпото, да се вгледате в минали ваши действия, които не са довели до нужния резултат или пък- това са недовършени дела, нещо, с което трябва да се заемете отново. Подобен водовъртеж от задачи за изпълнение могат да внесат смут или напрежение в душата ви, което не бива да прехвърляте върху партньорите ви-лични или делови, за да избегнете конфликти, които трудно ще укротите после.

Възможно е да изпитвате силни колебания по кой път да поемете, а сега да получите известна яснота след важни новини, разяснителни разговори и т.н. Все още се радвате на добронамереността на важни за вас хора, така че ако не прекрачите границите на добрия тон- може да превъртите всяко предизвикателство във ваша полза, в значима степен всичко зависи от вас и вие сами ще се убедите в това.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>