Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 02.07-08.07.2018г. Зодия Козирог

Козирог

През тази седмица може да въздействате позитивно на партньорските си отношения,  особено през втората част от периода.  Водите емоционални и запомнящи се разговори,  околните ви оказват силно влияние,  но в повечето случаи- това влияние е конструктивно и подкрепящо. 

Въпреки всичко,  периодът не може да се окачестви като гладък и спокоен за вас,  поради високите ви амбиции,  които ви мобилизират и ви карат да действате несвойствено,  поради други външни причини,  които показват,  че е дошло време за промяна.

Периодът е отличен  да бъдете социално активни,  да изградите лидерски позиции в колектив,  да преумножите връзките си, да се сдружите с влиятелни лица и така можете да стигнете далеч-буквално и в преносен смисъл.

Разходите ви през тази седмица са големи,   моментът не е подходящ да подписвате финансови документи,  ако е възможно отложете.  Все пак ако имате стари дългове,  те могат да напомнят за себе си.  Полагате много усилия, за да стабилизирате материалното си положение  и в този процес може да възвърнете някаква отминала възможност,  можете да попълните пропуски от миналото,  да се справите с пробойни,  в които изтичат ресурсите ви. Все още може да се чувствате предизвикани от ваши партньори- да действате крайно в определена посока.

През тази седмица се запечатват някакви важни уроци,  равносметки,  анализи на миналото,  които ще влияят и на бъдещите ви отношения и нека тези равносметки- и ви скрепят още повече, а не обратното.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>