Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 02.07-08.07.2018г. Зодия Овен

Овен

През тази седмица се появяват благоприятни условия да въздействате на теми, които са свързани с вашия дом и семейство.  Възможно е да решите да инвестирате в този сектор,  а това ще хармонизира средата ви на съществуване или пък- вашата половинка ще по- благоразположена,  ще ви подкрепя,  ще градите общи стратегии за бъдещото ви развитие.

Дори и  да усещате някакво напрежение,  то след четвърти юли ще започне постепенно да се разтоварва.

Същевременно, хора от близкото ви обкръжение- приятели, колеги, лица с които работите,  ще изпитват търпението ви.  Може да ескалират въпроси от миналото между вас,  които все още не са намерили решение,  но сега това е необходимо  и нека се случи с конструктивни разговори, а не конфликти.  Иначе- може да стигнете до разрив, който трудно ще се оправи после.  В оптимален вариант- постигате лидерски позиции в колектив,  това е своеобразна победа и следствие на борбения ви характер.

Не може да се каже, че ще получавате подаръци,  но може да се сдобиете  с награда- морална или материална за полаганите от вас усилия и то по един внезапен начин. Пазете се и от необмислени, спонтанни разходи, за да не съжалявате по-късно.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>