седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 02.07-08.07.2018г.

Луната вече е намаляваща, така че ще поддържа тенденции, които вече сме задали. Но това не означава, че периодът ще е спокоен, напротив. Продължава да ни се налага да преодоляваме препятствия, които изисква да сме максимално организирани и последователни, да не губим целите си от поглед. При това- колкото повече проявяваме вътрешна отговорност и дисциплина, толкова по-малко ще бъдат наложените ограничения отвън.

395120Хора, които по природа са борбени, ориентирани са в правилната посока и разчитат предимно на себе си, няма да усетят толкова това послание на звездите, периодът за тях ще се окаже градивен и успешен, ще докажат в по-ярки краски на какво са способни в изпитващи моменти. Всички силни личности ще имат шанс да извоюват някаква лична победа.

След 04 юли постепенно се намират варианти, които да разтоварват ескалиращото напрежение. Ние продължаваме да бъдем все още под влияние на силни ,крайни емоционални преживявания, но точно те и през настоящата седмица ще ни разкрият начини да се справяме с всяка ситуация като разчитаме на интуицията си, вслушваме се във вътрешния си глас и забелязваме „подсказки“ към вярната посока. Можем да градим стратегии като осъзнаваме, че най-важното е да сме обединени с важни за нас хора, като получаваме подкрепа-материална, морална…

В периода на Рак сме, а в него винаги се наместват пластовете под краката ни, все пак това е кардинален знак, през който се случват кардинални трансформации и сега- както никога преди…. През този период всеки един трябва да открие своето „място под Слънцето“, независимо дали това е съпътствано с утвърждаване на авторитета на работното място или скрепване на семейството…

Почти през цялата седмица ще ставаме свидетели на гръмки, преувеличени или театрални изказвания. С лекота ще се въвличаме в словесни войни, не са изключени знакови новини, обединени по интереси групи от хора ще противостоят на лидери, управляващи и т.н.

Каквото мислим това ще казваме, но не винаги ще го изпълняваме на практика или ще довеждаме делата до край. Припомням, че Марс е ретрограден, така че може да изпитваме някой колебания в поетата от нас посока, а може и да ни се налага да се връщаме по-скоро назад и да изправяме минали грешки, пропуски и т.н….

Марс е ретрограден до 27 август, през това време не се препоръчва да се започва нещо ново, например-работа, но можем да си върнем нещо появило се преди като перспектива.

При ретрограден Марс по-лесно се разделяме с неща, които са ни дразнили, препятствали, но не ни е стигала смелостта да ги оставим зад гърба си.

При ретрограден Марс дамите могат да се съберат със стара любов и т.н.

През цялата седмица, особено през втората част е полезно да се пазим от аварии на техника, да сме по-внимателни на пътя и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>