Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 03.09- 09.09.2018г. Зодия Близнаци

Близнаци

Възможно е да се раздвоявате между лични и служебни приоритети или пък семейството ви, най-близкото ви обкръжение- влияят много силно на бъдещите ви планове, на социалния ви статус-общо.

В този процес стават ясни всички положителни и слаби звена засягащи общественото ви положение-общо, възможно е да се сблъскате с неточни представи, да се разделите с илюзии, да промените имиджа си, а посоката много зависи от вашата гъвкавост и съобразителност в поведението, способност да лавирате между ваши и чужди интереси.

През втората част на периода не са изключени разяснителни, но и твърде конструктивни, полезни разговори в семейството ви, които ще имат положителен, бих казала-обогатяващ ефект. Може да получите подкрепа-финансова, морална, може да инвестирате в дома си, като минимум слагате своеобразен „ред в хаоса“ в този сектор от живота ви.

Предстоят базисни трансформации на различни нива- в личен или професионален аспект, те може да са свързани с ескалация на напрежение, което се сваля, утихва следствие на малки или по-големи „земетресения“, които наместват пластовете под краката ви, а после- повечето от вас ще се чувстват по-стабилни и устойчиви. Помислете как да усилите тази тенденция и на първо време- да хармонизирате средата си на съществуване.

Все още разходите са значими, нека това да не е повод за недоразумения с околните…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>