Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 03.09- 09.09.2018г. Зодия Лъв

Лъв

Водеща тема в живота ви е финансовото ви благополучие, моментът е подходящ да обновите или подобрите доходите си като завоювате по-добри позиции на работното ви място, получите подкрепа от власт-имащи личности, извършите някакви трансформации- волево и целесъобразно. Все пак- може да имате усещането, че парите буквално изтичат между пръстите ви, пазете се от измами, манипулации, периодът не е подходящ да задлъжнявате, теглите кредити, давате пари на заем и т.н.

За съжаление и конкурентната среда около вас е доста усилена, а дори може да ескалира в конфликти, недоразумения, идентифициране на откровени недоброжелатели. Нека това да е повод да се докажете и да извоювате една трудна победа, да превъртите предизвикателствата в ползи- ще имате шанс за това. Но поне- чрез доста емоционални разговори ще разберете на кого и в каква степен можете да разчитате, предимно на работното ви място, но не само.

Подходяща помощ мнозина ще получат и от семейството си, в друг случай- самите вие може да решите да инвестирате в дома си, в комфорта на ви на съществуване, евентуално недвижимо имущество и т.н.- в такъв случай това ще се отчете за позитивно обстоятелство.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>