Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 03.09- 09.09.2018г. Зодия Риби

Риби

Водеща тема са партньорските ви отношения-лични или делови. Нарастват шансовете да получите подкрепа на различни нива и това да ви подейства обогатяващо, буквално или в по-общ смисъл, но степента на успехите в значима степен ще се определя точно от това- от подкрепата, до която се доберете, независимо дали е в личен или професионален аспект. Бъдете по-инициативни в посока да градите връзки и ще преуспеете.

Все пак не е изключено да имате някакви неточни представи относно важни за вас хора, лакмус и верен ориентир е- до колко обещанията са съпътствани и с реални дела. В друг вариант, ако има някакви недоразумения между вас, скрити процеси, то те ще ескалират.

Не е изключено любим човек да има по-голяма нужда от вниманието ви, за да оцените перспективите на развитие, за да му помогнете, ако се нуждае от подкрепа.

Пазете се от загуби, които са следствие на подвеждане, ако имате неплатени дългове, то те могат да напомнят за себе си…

 

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>