Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 03.09- 09.09.2018г. Зодия Скорпион

Скорпион

Вие сте във важен период относно вашето обществено положение- в колектив и не само, вероятно това ще бъде повод да бъдете социално по-активни, понеже успехите ви или чувството ви на щастие-общо, действително ще са тясно свързани с подкрепата, която можете да получите.

В друг вариант- налага ви се повече от обикновено да се доказвате пред околните, защото положението ви се обновява- следствие на нови позиции, изисквания, вариантите са много. Каквото и да е- имате значими шансове и те нарастват- да се сдобиете с по-голяма популярност, да намерите хора, на които да разчитате при нужда и да извлечете съответните ползи от това.

Все пак не всички ще бъдат толкова доброжелателни. Възможно е да разберете за вид нечестност, некоректност, ако съществува такава- тя ще изплува на повърхността, но знанието винаги е полезно, то е сила и освобождава, оценете чутото, направете съответните изводи и вземете мерки, дори и да ескалират спорове- те пак ще имат положителен, поне „освобождаващ“ ефект.

През втората част от периода информационният поток се усилва, едни шансове могат да бъдат заменени от други, има варианти да въздействате на евентуални изпитващи ситуации, които касаят вашите чувства, нещо ценно за вас. Увеличава се вероятността да проведете конструктивни преговори, които пак така ще разширят хоризонтите пред вас, понякога и по един внезапен, бърз и изненадващ начин. Помислете как да се възползвате от тази опека на звездите и сами инициирайте преговори за вашите интереси след сряда…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>