Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 03.09- 09.09.2018г. Зодия Стрелец

Стрелец

Периодът е важен за кариерното ви развитие, социален статус-общо, който може да е свързан и с брачните отношения. В друг вариант- семейството ви указва силно влияние върху това- по кой път да поемете. Събитията се движат повече по инерция могат да клонят към развръзки, които са следствие на минали действия, зададени вече тенденции и пак така засягат базисни за вас преобразувания.

Някой от вас може да се раздвояват между лични и професионални въпроси, не е изключено да ви тревожи дълбоко нещо, което се отнася до условията ви на съществуване-общо, в частност- дом, семейство, недвижимо имущество или това са ваши лични съмнения, несигурност…Ако има някакви грешни съждения, илюзии по-горе посочените ключови теми- те ще изплуват на повърхността, може да изискват повече внимание като скрити процеси, които ви влияят, но не бива да пренебрегвате повече. Възползвайте се от полученото знание и яснота, интуиция, за да изберете оптимално правилна посока.

Моментът е подходящ показателен- дали сте на правилен път, дали имате шансове за положителни промени в кариерното ви развитие и това ще доведе до покачване на доходите, като минимум-получаване на морално удовлетворение. Оформят се и някакви алтернативи за развитие, ако настоящите са изчерпани, това може да е също не явна опека, сбъдване на съкровено желание и т.н.

През втората част на седмицата информационният поток се усилва- можете да проведете конструктивни разговори, да преговаряте за интересите си, обществените си позиции.

Отношенията с някой хора от обкръжението ви-приятели или колеги може да се обтегнат, да предизвикат загуби-буквално или в преносен смисъл, в оптимален случай разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате..

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>