Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 03.09- 09.09.2018г. Зодия Телец

Телец

Звездите ви насочват към приоритети, които засягат основно сърдечните ви дела, взаимоотношения с любими хора от деца до партньори. Възможно е да имате някакви неточни представи във връзка с тях, а в по-неприятна форма- направо илюзии, които ще стават все по-очевидни.

Все пак имате отлични шансове да влияете на тези процеси, през втората част на периода ескалира възможност или необходимост от разяснителни разговори, може да чуете думи, да изкажете мнение, което да се отрази за дълго, но да бъде в една по-позитивна и конструктивна посока.

При всички случаи няма да ви липсва компания и внимание, популярността ви расте, възползвайте се от опеката на звездите, за да изгладите евентуални недоразумения, а ако това все пак е невъзможно, вероятно натрупаните спорни въпроси и различия са доста големи и съответно трябва да вземете по-радикални мерки. В друг вариант-може да се ориентирате към нова любов, изкушение, зависи от индивидуалния хороскоп.

Хора стоящи далеч от вас ви указват силно, трансформиращо, но и стабилизиращо влияние.

На работното ви място може да ескалира известно напрежение, защото рутината ви дразни и предпочитате да се отдадете на други лични приоритети, дори-хоби, развлечения…възможно е да се проявят недоразумения с по-възрастни и авторитетни личности, които да променят бъдещите ви планове за професионална реализация. Отново като вариант- придвижването на вид документи не е лесно, ако се налагат командировки, пътувания-следва да сте по-внимателни.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>