седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 03.09- 09.09.2018г.

Слънцето транзитира през зодиакалния знак Дева и традиционно през това време от годината ние ставаме все по-практични, насочваме се към текущи, рутинни и не винаги приятни задължения, но също такива, които са полезни за професионалната ни реализация или здраве. Това е прекрасен период да „сложим ред в хаоса“ и да се изчистим от всичко, което има негативен ефект върху тонуса ни или кариерното ни развитие. През тази година това послание е подчертано и в по-ярки краски, така че да можем да го оценим и да бъдем подтикнати силно, най-накрая да вземем адекватни мерки. Причините за подобни тенденции могат да бъдат следните: първо, вероятно ще възникват допълнителни ангажименти, които ще ни разсейват, ще ни отклоняват от водещата тема или възможности по житейския ни път, а това може да се превърне в естествена причина да пренаредим приоритетите си и да се освободим от онези, които ни пречат.

60788Второ- не е изключено под влияние на рационалната Дева- ние постепенно да се разделяме с вид илюзии, грешни и нереалистични съждения. Тази тенденция ще се преумножи след 05 септември, когато Меркурий ще премине в Дева и още по-силно ще ни „приземи“ с точни, бик казала-критични оценки, които при това ще бъдат съпътствани с равносметки на миналото, но за щастие и с оригинални хрумвания, които могат да ни предпазят от евентуални грешки и да открият изход от сложни и заплетени ситуации, да ни помогнат да спечелим или да превъртим в една по-положителна посока евентуални предизвикателства. Въпреки нарастващата рутина и отговорности, добрите резултати, които можем да постигнем ще действат позитивно на самоувереността ни, ние ще се чувстваме все по-здраво стъпили на земята и трудно ще позволяваме да се дестабилизираме от емоционални преживявания.

Трето- може да изпитваме вътрешно напрежение, безпокойство, да ескалират предчувствия, които да не ни дават покой и да ни принуждават да действаме, така че да отстраним онова, което ни тревожи, отчитаме за извън контрола си и т.н.

На лично ниво- всеки един индивидуално ще се организира така, че да получи вид сигурност и няма да е склонен да прави твърде много компромиси, напротив- ще преобладава здравият разум, волята и т.н.

В по-глобален аспект- може да се вземат важни решения, които да имат позитивно отражение върху бюрократични  и социално-значими структури. Не всичко ще е такова, каквото очакваме, но все пак има надежда да е в правилна посока.

В любовта- продължаваме да бъдем в изпитващ период, връзките се тестват за здравина, полезно е да се пазим от конфликти, които после ще оставят белег, по-сериозни следи и т.н. Това не е благоприятен период за започване на нови романтични отношения, за сключване на брак.

Луната е намаляваща- насочва ни към приключване на стари задължения, към вид развръзки….Подходящо е да се освободим от вредни навици, особено, ако се чувстваме по-уморени, тонусът ни не е висок и т.н.

Имайте предвид, че през тази седмица ще сме по-податливи на инфекциозни заболявания, особено, ако имунитетът ни е занижен, също- могат да се установят скрити болежки и т.н.

В неделя предстои Новолуние, което ще постави ново начало , то ще акцентира върху обновяване на нашия ритъм в ежедневието, навици, ще промени професионалните ангажименти на мнозина през идните седмици.  Това Новолуние ще продължи да ни разделя с илюзии, които могат да ни разминават с очакванията. Неделя по различни поводи ще ни покаже силни и слаби звена в бъдещото ни развитие, препоръчително е съзнателно да направим избор и първи стъпки в посока на развитие, която ще прораства през идния близо месец…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>