Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 03.12-07.12 2018г. Зодия Близнаци

Близнаци

Периодът е важен за партньорските ви отношения, появява се възможност да укрепите някой стари връзки или пък да създадете нови и при това много по-престижни, такива, които ще прорастват дълго и ще се превърнат в шанс за привличане на по-голямо благополучие в личен или професионален аспект.

Новите тенденции можете да зададете предимно след Новолунието на 07, 08 декември. Трябва да имате предвид обаче, че вашите идеи за бъдещо развитие не винаги ще пасват с тези на важни за вас хора. Възможно е вие да желаете едно, а те да действат в друга посока /независимо дали това е съзнателно или не/. Ако съществува подобно разминаване в намеренията, то ще бъде особено очевидно през тази седмица и може да е повод да си „сверите часовниците“-образно казано.

Към настоящия момент вашите амбиции са много високи, вие сте силно стимулирани по различни поводи да се „борите за своето място под Слънцето“ или за по-добър обществен статус. В този процес- влиятелни личности или близки хора имат подчертано, водещо значение. Те могат да ви „издигнат до небесата“, но могат и да ви сринат. Обменът на информация, преговорите протичат с доза напрежение, можете да го превъртате във ваша полза, ако избягвате преки конфронтации, наблегнете на дипломатичността, обходни пътища към целите си, които преследвате до краен предел.

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>