Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 03.12-07.12 2018г. Зодия Рак

Рак

Водеща тема за повечето от вас се превръща професионалната реализация, защото амбициите ви нарастват, понеже ескалират нови условия, изисквания на труд, но също така се появяват и варианти за вашето развитие.

Ако това не е приоритетен въпрос за вас, тогава ежедневието ви може да е доста натоварено поради други причини извън обичайните, например- хора стоящи далеч от вас ви указват съществено влияние и могат да променят вектора ви на развитие.

При други може да възникне необходимост от пътувания, уреждане на документи, евентуално преподписване на договори и т.н. Част от тях могат да се обновят, други да се прекъснат, но ще отпаднат предимно онези, които са изживели своето време и ще отворят място за нови и по-добри перспективи на развитие пред вас и при това дълготрайни. През тази седмица се наместват пластовете в този сектор на развитие, някой шансове ще се обновят, вие можете сами да ги инициирате като действате в подобна посока, особено след новолунието на 07, 08 декември.

Въпроси отнасящи се до деца, любими хора и партньори- получават втора възможност да се укрепят, стоплят, трансформират в положителна посока. Може да възникне необходимост да се справяте с приоритети, подобно на „старата песен на нов глас“, също- може да се насочите към нещо любимо, изгубено, но с възможност да си го върнете…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>