Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 03.12-07.12 2018г. Зодия Стрелец

Стрелец

Вашите планове и интереси на този етап може да са тясно преплетени с вашето семейство, защото трябва да обсъдите по-далечни перспективи на развитие или пък са се натрупали недоразумения, които изискват вече своето решение и ще определят фонът ви на съществуване и в бъдеще. Това ще изисква спокойни разяснителни разговори, може би известен компромис, а не конфронтации, които ще имат дълготрайно отражение.

В друг вариант- трябва да делегирате време и отговорности, които се отнасят до битови приоритети, например-ремонти, не е изключено член от семейството ви да има подчертана нужда от вас и сега да е моментът да я демонстрирате, за да стоплите отношенията си, за да им зададете един по-позитивен тон за дълго, за да сте в помощ на близък, който може да има нужда от вас.

Отново като вариант- може да ви се налага да разрешавате приоритети с недвижимо имущество, местоживеене и т.н. Силата е във вас, в значима степен вие определяте хода на събитията, тенденциите, това е голям потенциал, но и отговорност. Възползвайте се от Новолунието на 07, 08 декември, то е едно от най-важните за вас, „посейте семена“, които ще искате да прорастват почти през цялата 2019г., вероятно и с цената на някакъв компромис.

Чувствата ви отново са в период на своеобразна „ревизия“ за всичко ценно за вас, това може да е повод да сбъднете ваша тайна мечта, но и да се разделите с нещо, която няма място в бъдещото ви развитие. Ако съществуват някакви скрити процеси, които влияят на чувствата ви и не само, те ще се проявят, обсъдят със съответните последици…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>