Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 04.06-10.06.2018г. Зодия Близнаци

Близнаци

През тази седмица вие често ще се оказвате в център от внимание, дебати, защото собствената ви инициативност или социална активност са на много високо ниво…в този процес можете да сбъднете ваша тайна и съкровена мечта, особено, ако тя е свързана с професионалната ви реализация. Но ако имате пропуски, представите ви са неточни, тогава по-скоро може да се разочаровате, да се разделите с илюзии.

Хубаво е през целия период да се пазите от особи, които могат да навредят на имиджа ви или дори пряко да ви нанесат щети- чисто материални, но не само.

В друг вариант ескалират принудителни плащания, те може да са и полезни инвестиции, но все пак е полезно да сте по-предпазливи, моментът не е удобен да давате пари на заем или да задлъжнявате…

Възможно е да възникнат идеи или предложения за пътувания, премествания. Може да вземете важни решения относно по-далечни перспективи на развитие или пък на този етап получавате подсказки- в каква сфера ще хвърляте най-много усилия сега и през идните месеци до есента, за да се справите с текущи приоритети или да разчупите границите на възможното пред вас.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>