Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 04.06-10.06.2018г. Зодия Водолей

Водолей

Повечето от вас изпитват прилив на сили, енергия, адреналин, който трябва да имплантират в добре избрана цел, евентуално творчески проект, който да ги отличи от околните и да ги извлече като лидери.

Ако това е невъзможно, тогава може да изпитате нервно напрежение. Не е изключено да ви завладеят предчувствия, стари идеи и възможности, желания…отново да изплуват на повърхността. Миналото застига родените през първи деканат по различни начини и поводи и нека това да е отправна точка за бъдещи успехи и предприемчивост…

Водите бурни дебати с любими хора, те ви стимулират, помагат, дори и понякога да са повод за недоразумения, че и повишени разходи.

А разходите ви растат-за хоби, може да са и полезни инвестиции, само не позволявайте това да повлияе на чувствата и отношенията с важни за вас личности.

Ежедневието ви е натоварено, но и доста резултатно. Ако все пак има нещо, което е способно да ви извади извън обичайния ритъм- неразрешени казуси, хора извън близкото ви обкръжение, скрити процеси, то те ще бъдат особено видни сега. Обърнете им внимание, търсете алтернативни, обходни пътища за въздействие и задължително ще ги откриете.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>