Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 04.06-10.06.2018г. Зодия Дева

Дева

Вие сте във важен период, който засяга общественото ви положение или в частност- брак, партньорски отношения. Вариантите са много и различни, сега вероятно ще ги обсъждате с важни за вас хора, под чиито въздействие се оказвате, влияят ви силно и т.н.

Възможно е да ескалират разяснителни разговори, в които се уточняват подробности, дори истини, които до този момент може да сте обикаляла по различни поводи. Какво пък-яснотата винаги е полезна, тя снема напрежение и помага да вземем оптимално правилни решения.

Набележете си ясна цел, тя ще се оцени  и задължително ще доведе до успехи, дори и да не е веднага, то поетапно и през идните дни и седмици.

Ежедневието ви е доста натоварено, но и резултатно. Не е изключено  да ескалират стари задължения, да си върнете нещо изгубено, минали възможности и теми от ежедневието отново да се върнат към вас. Преценете дали искате да ги допуснете, но им обърнете внимание, защото това може да са приоритети, които да се превърнат в лайтмотив  за дълго, поне за идните няколко месеца.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>