Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 04.06-10.06.2018г. Зодия Козирог

Козирог

Ежедневието ви е доста натоварено и динамично, но моментът е изключително благоприятен да се докажете на работното си място и дори да заемете по-престижни позиции, ако задълженията ви го позволяват.

В този процес можете да водите разяснителни разговори с колеги, които да внесат яснота относно бъдещите ви работни перспективи на развитие. В друг вариант- разбирате за ерозивни процеси, налага се да се справяте с нечестност и да сте внимателни да не ви въвличат в интриги, които да се отразят на професионалната ви реализация.

Мнозина разбулват тайни, развенчават митове по различни поводи.

Може да ви се наложи да преподписвате договори, а ако не ви удовлетворява статуквото, тогава точно обратното- по един категоричен начин ще късате връзки и контракти.

Вие за дълго се очертавате като лидери, хора, които ще указват значимо влияние на близкото си обкръжение- дали злоупотребявате с властта си и сте прекалено крайни, безкомпромисни или успявате на откриете оптимален баланс между ваши и чужди интереси си проличава сега и в по-ярки краски в партньорските ви отношения /лични или делови/. В повечето случаи вие насочвате тенденциите, не го забравяйте…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>