Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 04.06-10.06.2018г. Зодия Лъв

Лъв

Периодът е важен да извоювате по-престижни позиции в колектив или поне- да не позволявате околните да ви влияят така, че да подменят интересите ви, дори да ви изместят. Вероятно ще се водят бурни дебати, може да разкривате тайни процеси, вие имате достатъчно сили, за да се предпазвате от евентуална нечестност, подвеждане, дори интриги. Все пак е полезно да сте по-внимателни, да не се предоверявате.

Чувствата ви се ревизират, а може в душата ви да кипят силни страсти, но да не сте склонни да ги афиширате докато сами не прецените- какво действително искате и е ценно за вас. Ако в този процес се разделите с хора или обстоятелства- това в повечето случаи ще е полезно за вас, ще има оздравителен ефект-буквално или в преносен смисъл. В действителност е препоръчително да не се поддавате на излишни емоции и да сте по-внимателни към здравето си.

Ежедневието на повечето от вас може да е извън обичайния ритъм поради допълнителни задачи за изпълнение, изненади и т.н.

В близкото обкръжение на мнозина се появява енергична личност, това може да е партньор от миналото, който отново напомня за себе си и може трайно да се настани в живота ви, ако ви интересува и му позволите разбира се…

Конкуренцията около вас също расте, стопирайте подобни тенденции, като се обедините с определен кръг от хора, намерите съдружници, дори покровители…иначе може да ви се наложи до есента да хабите твърде много енергия, за да се доказвате пред личности, които не го заслужават.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>