Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 04.06-10.06.2018г. Зодия Овен

Овен

През тази седмица водите важни и разяснителни разговори, които могат да ви помогнат да надникнете „зад кулисите“, може би да осъзнаете за скрити процеси или подробности, които са способни да преобърнат представите ви, да повлияят силно на мнението ви или бъдещите ви планове. Прозорливостта и социалната ви активност няма да ви предпази автоматично от евентуална нечестност в поведението, така че е препоръчително да сте нащрек и да не се предоверявате твърде, напротив- търсете начини да потвърдите една или друга истина, твърдение и т.н.

Периодът не е подходящ за сключване на договори и водене на преговори, но е хубаво да си „сверите часовника“ с настроенията в близкото ви обкръжение, вслушвайте се в това, което ви казват, чете между редовете и можете да извлечете големи ползи, все пак знанието винаги е сила.

В семейството ви също текат процеси на трансформации, преценявате как да подобрите фона си на съществуване, взаимоотношения, разрешаване на битови казуси и т.н. Възможно е рязко да промените бъдещите си планове след обсъждания с близките ви хора, ако всичко е добре преценено- би трябвало да има обогатяващ ефект, дори и да е на цената на компромис. Ако не сте склонни към диалогичност и отстъпки, тогава може ескалират недоразумения, които ще имат трайни последици.

Стари приятели се сещат за вас или възникват интересни предложения, които ви връщат към минали възможности.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>