Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 04.06-10.06.2018г. Зодия Рак

Рак

През тази седмица все повече ескалира някаква дилема, която ви поставя на прага на житейски кръстопът, мнозина изпитват съмнения коя посока за бъдещото си развитие да изберат, вероятно и не без причина, а следствие на текущи събития, проведени разговори и т.н. Хора стоящи далеч от вас- буквално или в преносен смисъл, идеи за пътувания- внасят смут в душата ви. Моментът е подходящ да анализирате всичко, което е стойностно за вас или пък по-скоро се превръща в спирачка към чувството ви на щастие-общо. Дори и да се налага да правите компромиси, нека те бъдат умерени, за да не се подменят интересите ви.

Възможно е да се завихри някаква превратна точка в партньорските ви отношения, след която нищо не е същото. Нека тази тенденция да подейства като оздравителен процес, в който се отстраняват внимателно всички слаби звена, усилват се скрепващите елементи.

Владеят ви силни страсти, успехите ви за дълго ще се определят от подкрепата, която получавате от партньори-лични или делови, от влиятелни личности, така че е хубаво да се ориентирате в тази посока.

Вие ще полагате или много усилия да задържите онова, което имате като се вкопчите за идея или човек, или пък точно обратното- ще направите всичко възможно, за да се измъкнете от водовъртеж, който ви прави прекалено зависими, но и неудовлетворени. За сега- набелязвате посоката, получавате подсказки, провеждате разговори, чувате определящи новини…

При правилно избрана цел и най-малката стъпка ще ви отведе към голяма и желана победа, измъкване от сложни ситуации през ноември…стига да не се поддавате на емоции, да се стремите да сте оптимално обективни и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>