Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 04.06-10.06.2018г. Зодия Риби

Риби

В дома и семейството ви продължават да се случват едни от най-значимите събития, които изискват повече внимание, че и провеждане на дебати, вземане на решения.

Вероятно не всичко ще бъде според вкуса ви- вашето мнение и очаквания могат да се разминават с това на близкото ви обкръжение, но нека това да се превърне в повод да си „сверите часовника“ с реални възможности или предизвикателства, за да реагирате по оптимално правилен начин. Вероятно част от онова, което се оформя пред очите ви е отдавна съществуващ фон, но сега го виждате в друга светлина, със съответни други шансове за въздействие.

Сменяте подхода, сменяте крайния изход, а за вас за дълго и перманентно ще изплуват варианти за развитие и до есента ще изберете най-печелившия.

Хора близки до сърцето ви-от деца до партньори попадат в обновена обстановка, а заедно с тях и вие.

Имате шанс да трансформирате взаимоотношенията си, положението си в колектив в една по-положителна посока, но на този етап това може да стане предимно на база компромис, разбиране и т.н.

 

 

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>