Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 04.06-10.06.2018г. Зодия Скорпион

Скорпион

Вие сте в силно трансформиращ период, който може да окаже влияние на онова, което имате-общо. За да преумножите успехите си и да се предпазите от евентуални загуби е препоръчително да си изберете хора, с които да обедините усилия, да потърсите-откриете съмишленици по водещи за вас теми, поне- да се възползвате от странично мнение, което да ви предпази от подвеждане и т.н.

Разходите ви през тази седмица могат да нараснат и причината за това да са инвестиции в бизнес, любими хора. Хубаво е, ако можете отложите подобни инициативи за следващата седмица, а за сега- по-скоро да попълните евентуални пропуски, пробойни, да се пазите от подвеждане.

В семейството ви може да се възобновят стари теми, но на „нов глас“, това може да са ключови събития за родените през първи деканат на зодията, но и всички останали в различна степен. Оценете случващото се, в оптимален вариант можете да предприемете премествания, пътувания, ремонти- това може да разтовари евентуално напрежение и дори да има оздравителен ефект върху най-близката ви среда а съществуване.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>