Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 04.06-10.06.2018г. Зодия Стрелец

Стрелец

Популярността ви расте, вероятно поради собствената ви социална активност и инициативност. Вие променяте начина си на мислене и все по-агресивно, неуклонно защитавате интересите си, може да си служите с думите като с оръжие, вероятно и не без причина, а защото сте предизвикани.

Не е изключено да възникнат стари идеи, предложения, нещо от миналото, което не сте довършили или изоставили като проект, сега отново да се възвърне към вас. Обърнете внимание на информацията ,която получавате, преговорите и срещите, които водите- те могат да се превърнат в крайъгълен камък, който ще определи приоритетите ви за дълго и до есента. В началото винаги по-лесно се влияе, така че анализирайте и насочвайте…

Получавате интересни новини, водите подобни определящи разговори с ваши партньори-лични или делови. Тенденциите, които зададете във взаимоотношенията ви пак така- ще останат трайно като фон, имайте го предвид и нека случващото се да освежи атмосферата ви на съществуване, а не обратното.

Въпроси свързани с дома и семейството, може-битови или имотни казуси да внасят смут в душата ви, но сега е подходящият момент да сложите ред в хаоса, да се измъкнете от вид неясноти и т.н.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>