Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 04.06-10.06.2018г. Зодия Телец

Телец

По различни поводи на вас ви се налага да сте доста инициативни, борбени, да отстоявате своите интереси. В този процес може да попаднете в ситуация от рода на: „старата песен на нов глас“, а може да възникнат предложения, идеи от миналото, които пак са актуални и способни да трансформират социалния ви статус генерално.

Онова, което предприемете сега, може да се окаже отправна точка и лайтмотив за идните близо 6 месеца. Вероятно е от водещо значение да избирате добре целите си, да си изградите стратегия, да действате, това няма да остане без последици и незабелязано, напротив, ще доведе до пробив или успехи, на които после пак така- ще разчитате дълго, вероятно и през идните години.

Водите емоционални разговори, чувате подобни новини, показващи по-далечни перспективи на развитие или хора стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл- преобръщат бъдещите ви планове, влияят ви много силно.

Мнението ви по важни въпроси, касаещи близки, любими хора или роднини се трансформира, „сверявате си часовника“ с реалността, а това винаги е повод за оптимално правилни решения.

Разходите ви нарастват, парите буквално могат да изтичат между пръстите ви, ако това е планирано от ваша страна и е с цел да си доставите удоволствие, вероятно всичко е наред. Но все пак е добре да се пазите от подвеждане, манипулации, които да се отразят и на джоба ви. Може да попаднете в ситуация- вие да плащате „сметката“, дори и да не сте я поръчвали, внимавайте, пазете интересите си…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>