седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 04.06-10.06.2018г.

Информационният поток продължава да е доста усилен и въпреки че Луната е намаляваща, вероятността да чуем важни новини, които касаят лични или обществено-значими въпроси е повече от голяма.

424270В този процес могат да се развенчаят някакви митове, не е изключено да разберем за скрити процеси, подвеждане и манипулации…Това няма да ни предпази автоматично от опасността пак така да попаднем в мрежите на чужди кроежи, хитри и нечестни домогвания, които да ни ощетят.

Вероятно през цялата седмица ще трябва да сме по-критични към онова, което чуваме, то може да е сензационно, поне така да звучи, но изобщо не е задължително да е вярно или окончателно, така че е препоръчително да сме по-спокойни към случващото се, да сме нащрек, да се пазим от интриги и „удари в гърба“, да се доверяваме повече на действия, натрупан опит и т.н, отколкото на обещания, красиви думи…

Мнозина ще изпитат силна необходимост или желания да се върнат към стари проекти и желание за развитие. Това може да са недовършени дела, които отново напомнят за себе си…Инициативите и предприетите стъпки сега, събитията от тази и следващата седмица могат да ни завъртят във водовъртеж от тенденции, от които ще се измъкнем едва през ноември. Хубаво е да следим за случващото се, да насочваме до колкото е възможно.

Хора от миналото също могат да напомнят за себе си или попадаме в ситуация на „дежа вю“, подобни личности и обстоятелства ще са водещ фактор и мотив, които ще ни стимулират, насочват в една или друга посока.

Околните продължават да играят водеща роля в живота ни, могат да ни извисят или сринат и изглежда, че едно от първите условия за успех или задача за изпълнение е да създаваме и укрепваме връзки, да се обграждаме с позитивни и зареждащи ни с енергия, идеи личности, да се интегрираме в колективи…

В паричните потоци настъпва необходимост от някаква корекция, това може да се отрази на заплащането, на курса на валутата, цени и т.н.

В любовта пак така- отношенията изискват своеобразна проверка и последваща трансформация, която ще усили привързаността или пък точно обратното- ще предизвика равносметки и не само, след които вече няма да е същото…Винаги е важно да не забравяме какво искаме, за да не получим друго от очакваното, за да не съжаляваме по- късно и т.н.

Успешна и щастлива нова седмица!

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>