Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 04.12-10.12.2017г. Зодия Лъв

Лъв

Повечето от вас са пленени от любов, творчески проект или хоби. Всички те могат да внесат голяма свежест в живота ви, да отключат чувство на щастие или успехи и то за дълго.

Вероятно ще се борите много активно за интересите си, ще се включвате в активни дебати, може да получите интересни новини и предложения от креативни и енергични личности, които да сбъднат ваша мечта.

При някой Лъвове се връща отминал шанс- за любов или друго, към което са се стремили дълго. В друг вариант-надграждате настоящите си връзки с нови и по-далечни цели.

За мнозина може да предстои малък или голям празник в дома или пък- уреждате успешно казуси с недвижимо имущество, не е изключено да ви дойдат гости, може да закупите вещи, които да хармонизират и подобрят средата ви на съществуване.

Всичко горе-споменато обаче разходва доста средства и е полезно все пак да сте по-внимателни, за да не съжалявате по-късно.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>