Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 04.12-10.12.2017г. Зодия Овен

Овен

При повечето от вас доминират положителните нагласи и настроение, поради текущи събития, които подкрепят ваши планове за развитие и то в по-дългосрочна перспектива. Възможно е да намерите изход от дълго заплитащ се възел, касаещ повишение, разширение на хоризонтите пред вас, които също може да са свързани с уреждане на документи, евентуални пътувания, преквалификация или пък справяне с правни казуси- буквално или в преносен смисъл. Дори и да не се доберете до желания резултат веднага, поне можете да стигнете до полезни договорки, които ще отключат желания успех до средата на януари.

През това време можете да получите подкрепа от енергична и инициативна личност, с която обединявате усилията си.

В друг случай- имате шанс да изгладите евентуални недоразумения с партньори-лични или делови, да скрепите връзките си, стига да искате и да проявите повече толерантност към съответния обект на вашето внимание.

Възможно е паричните потоци да изтичат между пръстите ви над обичайното, но същевременно се появяват алтернативни начини за печалба и отново- като разчитате на вид подкрепа-морална или чисто финансова, разширите кръга си на влияние. Обърнете приоритетно внимание на тези шансове /за допълнителни печалби/, те могат да се окажат доста плодоносни за вас и не само сега, а през цялата нова година. В този процес се вслушвайте във вътрешния си глас, следвайте интуицията си и действително можете да преобразите начина си на съществуване. Съдбата може да ви направи голям подарък през 2018 година, сега получавате подсказки кой е „печелившия билет“ за вас.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>