Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 04.12-10.12.2017г. Зодия Скорпион

Скорпион

Ежедневието ви е доста натоварено, изпълнено е с изненади-някой от тях не са чак толкова приятни, но други са под формата на шанс или внезапна алтернатива, чрез която можете да спечелите нещо значимо или генерално да се прехвърлите на други релси на развитие във връзка с придобиването на материални блага и не само…

Вие сте във важен, ключов период относно финансите ви или онова, което имате-общо. Към вас може да се върне нещо старо и погубено, а може да получите някаква втора възможност, така че да се увенчаят с успех дълго полагани от вас усилия.

Можете да направите нужното, за да стабилизирате доходите си, когато разчитате на вече придобит опит и авторитет или се огледате извън близкото ви обкръжение, получите тайна или неочаквана помощ.

Любовта и чувствата са пряко свързани с онова, което имате, внимавайте това да не прерасне в недоразумения. В друг случай преоценявате чувствата си, може да дадете съответна оценка за своеобразна цена, която плащате, това да ви подтикне да давате още повече или обратното- да прецените, че не си заслужава. Показателни или превключващи, дори под формата на прозрения са почивните дни.

Най успешни са четвъртък и петък.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>