Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 04.12-10.12.2017г. Зодия Телец

Телец

Материалното ви състояние се трансформира и/или онова, което имате-общо, а посоката много зависи от инициативността, която проявявате буквално в ежедневието си, също-подкрепата, до която се добирате от страна на партньори-лични или делови, влиятелни личности. През тази седмица имате пълни шансове да се доберете до вид повишение, действията ви са продуктивни и като минимум се закодират трайно и позитивно в имиджа ви, успехите, до които се доберете ще са база на развитие през идните две години или повече.

Не е изключено някаква стара възможност или идея да се върне към вас, да стабилизира или обнови положението ви, ако не веднага, то поетапно и през идните няколко седмици.

Преобладават позитивните нагласи, но също- склонност да действате крайно, смело и със съответните последици. Ако има нещо, което ви тежи- с по-голяма лекота ще се разделяте с него, но няма а сте склонни да правите компромиси с бъдещото ви развитие. И така е правилно, периодът е подходящ да се прехвърлите на други релси на развитие, които допринасят за чувството ви на щастие-общо.

Безспорно има хора, които ви подкрепят, но има и такива, които могат да ви оплетат в мрежа от манипулации. Направете си нужния анализ, ще имате достатъчно подсказки и извършете своеобразна уборка на връзките си…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>