седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 05.11- 11.11.2018г.

До 07 ноември изтича някаква енергийна програма- от възможности, настроения, намерения, перспективи на развитие. Ако трябва да получите някакви развръзки на договорки от изминалите дни или около месец- това трябва да се случи в началото на седмицата, после- тази перспектива утича, губи смисъл или трябва да бъде обновена.

89475На 07 ноември сме под влияние на Новолуние в Скорпион, което ще ни насочи към възможност да обновим нашите доходи като извършим по-радикални промени, рискуваме, променим тактиката си, използваме тайни методи за въздействие, възползваме се от някаква скрита опека, използваме обходни пътища към целите си, неявни ресурси за въздействие и т.н. Възможно е през това време се прокламира шумно едно, а в дълбочина да се случва съвсем друго. Хубаво е да се доверяваме на интуицията и инстинктите си, така няма да позволим да ни изненадват или да изгубим посоката.

През тази седмица ни се дава шанс да скрепим своите връзки /лични или делови/, мнозина ще усетят „попътните ветрове“ и спонтанно ще се възползват, като се сдружат в социални групи по интереси, открият съмишленици, преговарят за интересите, заложат на диалогичността, за да спечелят нечие внимание или сърце, завоюват по-престижни позиции в колектив, това са част от вариантите, но все в посока да се  извърши пробив към нещо любимо, ценно, което желаем да получим, способно да преобрази целия ни статус, чувство на щастие или  удовлетворение като минимум. Ако целта ни е добре подбрана съобразно собствения ни потенциал- тогава вероятността да получим желаното е повече от голяма и то по-горе описания начин.

На 08 ноември предстои знаково астрологично събитие- Юпитер преминава от Скорпион в Стрелец. В Стрелец Юпитер ще бъде в най-голяма сила, ще раздуха постепенно и през идната близо година нови и по-високи, по-широки перспективи за развитие на различни нива. Счита се, че една планета в повечето случаи има позитивно отражение и независимо как е аспектирана, ако е разположена в зодиакален знак, който подкрепя силата и достойнството й. Понеже Юпитер е на „трон“ в Стрелец, можем да се надяваме на позитивни преобразования през следващите месеци, които ще засегнат основно приоритети свързани със следните сфери от живота ни- законодателство, международни въпроси, пътувания, реклама, образование.  Юпитер се нарича още „голямото щастие“, Юпитер се свързва със социалният ръст, указва в каква посока можем и дори трябва да израстваме, за да не пропускаме шансове. Общо и в личен аспект- Юпитер ще ни направи по-чувствителни на тема „истина“, „справедливост“, може мечтите ни да станат по-цветни и преувеличени, но все пак човек е толкова голям, колкото са големи и мечтите му. Юпитер в Стрелец може да отключи хъс към бързия, скоростен успех, склонност да се рискува, нарастват авантюристичните нагласи, желание да се разчупят границите на познатото и на статуквото, вероятно и точно там в далечината, в непознатото- ще откриваме своето щастие. Юпитер в Стрелец насочва към „летящи успехи“,  без да се спъваме или задържаме в подробности, ако направим сравнение с Юпитер в Дева например. „Голямото щастие“-Юпитер, ще споходи в пълна степен онези личности, които развият и освободят в себе си горе-описаните качества, също- умеят да се само-рекламират. Юпитер ни насочва всички в тази посока, също- да израстваме духовно, вероятно да пречупваме текущи събития през призмата на по-философски съждения, „над нещата“. Юпитер в Стрелец ще ни подтикне да „стреляме на високо“ и ако не уцелим Луната, може да уцелим звездите…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>