Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 07.01-13.01.2019г. Зодия Близнаци

Близнаци

Повечето от вас могат да се чувстват притиснати от обстоятелства, които са натрупани в миналото или пък са продуцирани повече от „другите“, отколкото от тях самите. Това може да ви изправи на прага на житейски кръстопът, да се наложи да вземете важни решения, в частност- кого да оставите в близкото си обкръжение и с кого да се разделите, защото ви носи повече загуби /понякога и буквално/, отколкото ползи.

Добрата новина е, че се появяват хора, които силно ви подкрепят, ако желаете вид опека, търсите сътрудник, покровител- можете да откриете подобна персона. До 20 януари в живота на мнозина действително ще се появи благодетел или пък партньор, личен или делови, който може да преобрази живота им, да им помогне в изпитващи моменти, да разкрие по-широки хоризонти или да е повод за чувство на щастие, удовлетворение…

Полезно е да сте максимално социално активни, въпреки че някой от шансовете в лицето на конкретни хора, предложения и обстоятелства-сами ще застават на пътя ви.

Препоръчително е на този етап все пак да избягвате всякакво задлъжняване, например- теглене на кредити, заеми и т.н., защото трудно ще си ги върнете. Ако все пак имате дългове, то те ще напомнят за себе си, ще е полезно да се мобилизирате и да се разплатите.

Взаимодействието с държавни и финансови институции- банки, данъчни и т.н., не винаги ще е лесно, ще изисква внимание, точност, прецизност.

Ключови събития, за онова, което имате-общо, предстоят в края на тази и началото на следващата седмица.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>