Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 07.01-13.01.2019г. Зодия Водолей

Водолей

Повечето тенденции в месеца на Козирога протичат по инерция, според натрупани вече тенденции. Вид развръзки могат да ви порадват, да се отчитат за своеобразна награда, която отдавна чакате, но ако се налага да направите някакъв по-рязък завой в живота ви, да оставите нещо зад гърба си, да прелистите нова страница в живота си- това вероятно ще се случи през януари.

През тази седмица, ако има нещо тайно или извън контрола ви, което има ерозивен характер- вие ще го разберете, обсъдите. Това може да предизвика спорове, ескалация на напрежение, „словесна война“, но благодарение на тях- вие действително ще можете да снижите и изчистите насъбралите се недоразумения. Това е в оптимален вариант.

Но ако различията са прекалено големи,  това ще се превърне в повод да скъсате връзки и договори…В края на януари и през февруари вие постепенно ще си върнете контрол над събитията.

На този етап социалната ви активност- общуване с приятели, колеги на работното ви място ще се превръщат в приятен отдушник, може да срещнете подкрепа от страна на влиятелни личности, а ако сте сами- да откриете любовта.

Популярността на повечето от вас расте, възползвайте се от аспектацията на звездите, за да заемете по-престижни позиции в колектив, да разширите влиянието си и т.н. със съответните ползи.

Ако се нуждаете от подкрепа- задължително ще я получите през тази и следващата седмица, преговаряйте за интересите си…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>