Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 07.01-13.01.2019г. Зодия Овен

Овен

След Новолунието и Слънчевото затъмнение вие навлизате в един от най-важните за вас периоди за цялата 2019г. Може да проявите ярки лидерски качества, да се изправяте волево пред предизвикателства и да ги преодолявате, така че да заемете достойни позиции в колектива, в който съществувате- на работното място или в дома ви. Вероятно няма да е уместно да се стремите да пробивате стени с глава, образно казано или да се въвличате в спорове, които могат да разклатят позициите ви, а ще е полезно да балансирате между вашите и чуждите желания или пък някакви наложени правила, статукво наложено в миналото или по-възрастни, авторитетни фигури.

Точно баланса, конструктивните и практични съждения, в съчетание с борбения ви дух ще ви гарантират успехи. Иначе, може да ви се наложи да „отстъпите от бойното поле“, ако не по желание, то по принуда.

Има винаги изход ос всяка заплетена ситуация, когато една врата е затворена, винаги Съдбата оставя отворена друга и често по-перспективна.

На този етап нещо вълнуващо или под формата на шанс може да се разкрие извън близкото ви обкръжение, да кажем, ако разширите кръга на вашите познанства, разчитате на персони стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл, ако пътувате.

Винаги можете да разчитате на високата си квалификация, стремеж да повишите вашите знания- това ще се оцени по достойнство. Философки начин на мислене, също ще ви издигне над дребни препятствия, още, ако гледате в по-далечна перспектива, няма да позволите настоящи предизвикателства да ви спънат.

Една любов или възможност да се доберете до нещо ценно за вас ще се осъществи до 21 януари, ако не губите целите си от поглед.

Знакови или трансформиращи събития ескалират в края на тази и началото на следващата седмица, насочвайте, „усетете на къде духат ветровете“…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>