Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 07.01-13.01.2019г. Зодия Рак

Рак

Партньорските отношения- лични или делови са в център от внимание на повечето от вас. От една страна те могат да се оказват своеобразна гаранция  за стабилност и просперитет, могат да ви насочват, мобилизират, а от друга- това ще се превръща в изпитващ момент за вашето търпение, компромиси, до които можете да достигнете и в името на общото благо, разбирателство и т.н. В друг вариант- настъпва момент, когато интензивно ще обсъждате бъдещи перспективи на развитие и те пак така в значима степен ще се определят от волята на влиятелна, власт-имаща персона. В оптимален вариант, вие намирате балансираща точка, компромис, така че превъртате предизвикателствата във ваша полза, както и привличате опека, стабилност от авторитетни персони.

Ако това е невъзможно, тогава чувствата между вас и важен за вас човек ще охладнеят до степен на „замръзване“, припомням, че вие сте в период, през който създавате годишни тенденции за партньорските си отношения. Помислете до къде е границата, която не бива да бъде преминавана, когато отговаряте на чужди желания и изисквания към вас. Това ще определи вектора ви на развитие, показателни, трансформиращи събития предстоят в края на тази и началото на следващата седмица.

Отдушник за мнозина е професионалната реализация, ако търсите начини да се издигнете, да откриете по-дългосрочно поле за изява и печалба- ще откриете. Ако сте сами- една авантюра на работното ви място може да прерасне в нещо повече.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>