Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 07.05-13.05.2018г. Зодия Близнаци

Близнаци

Близкото ви обкръжение ви указва значимо въздействие- върху решенията, които можете да вземете, че и върху материалното ви състояние.

Под подобно въздействие през настоящия период можете рязко да промените някой връзки или направо да смените средата си на съществуване. Ще има хора, които да ви подкрепят, да ви дават интересни, оригинални идеи, от които да се възползвате, но също и такива- с които можете да се въвлечете в конфликти. Ако оставите някой зад гърба си, през последните дни и особено в неделя-това ще има окончателен или трудно отменяем характер.

Приятели и колеги ви изненадват, може да са проводник на колебания, своеобразен избор…

Венера все още ви закриля, чрез нея можете да сбъднете свое съкровено желание, но може да се подведете и да действате по-скоро лекомислено и със съответните последици- внимавайте! Ако вашите представи са неточни или създавате подобно впечатление- скоро това ще бъде разгадано и по-скоро ще доведе до разочарования.

Ежедневието ви е доста натоварено, потиква ви да си пренаредите приоритетите така, че успявате да се справяте с текущите ангажименти. Подходящо време да решите- как да се справяте по-успешно на работното си място, дали да продължите напред с вид обновление в този сектор или да се върнете назад.  Движете се според течението, реагирайте „на момента“ и няма да се изгубите…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>